سختی حرکت در سر بالایی

شاید با استفاده طولانی مدت از خودروی خود متوجه شده باشید، که خودرو دچار افت توان شده و در سرعت و حرکت دچار تنبلی گردیده، که این مسئله می‌تواند به دلیل مشکل و ایراد یکی از اجزای درون موتور باشد، این مشکل به مرور زمان بدتر خواهد شد. موتور های خودرو برای تولید نیرو و حرکت به چهار عوامل هوا، سوخت، تراکم و جرقه زنی نیازمند هستند که اگر در هر یک از این عوامل مشکلی به وجود بیاید خودرو دچار تنبلی یا گاز نخوردن میشود. سوپر اکتان بوستر مدپاتکس با افزایش خواص اکتان افزایی یک مکمل بسیار قدرتمند است که در دسته مکمل های شتاب دهنده قرار دارد.

بهترین مکمل بنزین ایرانی
سوپر اکتان بوستر
(Super Octane Booster)

="بهترین
بهترین مکمل بنزین ایرانی

افزایش شتاب و توان خودرو 
محافظ مخصوص موتور خودرو 
کاهش صدا و لرزش موتور خودرو 
کاهش فشار بخار بنزین داخل باک
مخصوص موتور های توربو، GDI و TGDI
تنظیم نقطه احتراق و روانکاری موتور خودرو 
افزایش خواص اکتان افزایی مشابه بنزین سوپر

قیمت مکمل بنزین سوپر اکتان بوستر نانو
تاییدیه کیفیت
فروش و مشاوره
فروش و مشاوره
فروش و مشاوره
فروش و مشاوره

اخطار: از خرید محصولات ارزان قیمت و بدون تاییدیه در بازار اکیدا خودداری نمایید. اکثر محصولات ارزان قیمت و فاقد تاییدیه رسمی، تقلبی و با موادی بی کیفیت تولید شده است که شدیدا به موتور خودرو شما آسیب وارد می نماید.


عوامل گاز نخوردن ماشین به خصوص در سربالایی

گاز نخوردن ماشین به خصوص در سربالایی، یکی از مشکلاتی است که اغلب ما با آن مواجه می شویم. این مسئله باعث می‌شود تا ماشین برای بالا رفتن از سربالایی قدرت لازم و کافی را نداشته باشد. در این مطلب قصد داریم تا عواملی که باعث می‌شوند این مشکل رخ دهد را بررسی کنیم.

ورود به فروشگاه
اینستاگرام پترونانو
صفحه جدید اینستاگرام پترونانو

1-گاز نخوردن به دلیل ضعیف یا خراب بودن پمپ ‌بنزین

سختی حرکت در سربالایی
سختی حرکت در سر بالایی

یکی ازعواملی که باعث می‌شود ماشین به خصوص در سربالایی گاز نخورد، ضعیف یا خراب بودن پمپ ماشین است. همچنین کثیف بودن صافی بنزین نیز یکی از دلایل گاز نخوردن خودرو به حساب می‌آید. در این حالت بهتر است صافی بنزین خود را چک کنید و از سالم بودن و یا تمیز بودن آن مطمئن شوید.

2-گاز نخوردن خودرو به دلیل خراب شدن فیلتر هوا

سختی حرکت در سربالایی
سختی حرکت در سر بالایی

یکی از قطعات تأثیرگذار در عملکرد خودرو بدون شک فیلتر هوا است. فیلتر هوا در واقع به نوعی بر روی جریان ورودی به موتور ماشین تأثیرگذار است. اگر با مشکل گاز نخوردن ماشین مواجه شدید حتماً فیلتر هوای موتور خودرو را بررسی کنید.

3-گاز نخوردن به دلیل نامرغوب بودن و یا تمام شدن روغن موتور

سختی حرکت در سربالایی
سختی حرکت در سر بالایی

روغن موتور یکی از مواد مورد نیاز در خودرو است که تأثیر زیادی بر روی عملکرد خودرو دارد. روغن موتور مورد استفاده در هر خودرو از نوع خاصی است به همین دلیل باید در انتخاب نوع روغن موتور برای خودرو دقت کرد. این نکته را هم در نظر بگیرید که روغن موتور پس از طی مسافت مشخص باید تعویض شود و این مسافت به نوع روغن و نیز خودرو شما بستگی دارد. عدم تعویض به موقع روغن خودرو و همچنین استفاده از روغن موتور نامناسب برای خودرو باعث گاز نخوردن ماشین و به خصوص در سربالایی‌ها می‌شود.

4-گاز نخوردن به دلیل کثیف شدن انژکتور خودرو

سختی حرکت در سربالایی
سختی حرکت در سر بالایی

تمیزبودن انژکتوریکی ازعوامل مؤثردرعملکرد خودرو است که شستشوی آن بر عهده تعمیرکار متخصص است. در صورت افت عملکرد خودرو، این مورد را با تعمیرکار معتمد خود مطرح کنید. هرچه انژکتور خودرو تمیزتر باشد گاز خوردن ماشین متعادل‌تر و دقیق‌تر خواهد بود.

5-گاز نخوردن به دلیل خرابی سنسور گاز

سختی حرکت در سربالایی
سختی حرکت در سر بالایی

یکی از عواملی که باعث گاز نخوردن ماشین می‌شود، خرابی سنسور گاز خودرو است. اگر با مشکل گاز نخوردن ماشین مواجه شدید بهتر است حتماً سنسور گاز خودرو را نیز بررسی کنید.

6-گاز نخوردن ماشین به دلیل معیوب بودن دیسک و صفحه

سختی حرکت در سربالایی
سختی حرکت در سر بالایی

دیسک و صفحه خودرو نیز مانند تمامی قطعات و لوازم خودرو دارای طول عمر مشخصی است. تمام شدن دیسک و صفحه خودرو می‌تواند یکی از عوامل مهم در گاز نخوردن خودرو باشد. هنگامی که با مشکلی مثل گازنخوردن خودرو در سربالای مواجه شدید، حتماً دیسک و صفحه خودرو را بررسی کنید و اگر تمام شده است، آن را تعویض کنید.

7-گاز نخوردن به دلیل میزان کمپرس سیلندر

سختی حرکت در سربالایی
سختی حرکت در سر بالایی

اگر خودرو شما در سربالایی با مشکل گاز نخوردن مواجه است بهتر است کمپرس سیلندر خودرو خود را بررسی کنید. در واقع کمپرس سیلندر یکی از عوامل تأثیرگذار در عملکرد سوپاپ‌ها و رینگ‌ها است.

8-گاز نخوردن ماشین به دلیل خرابی استپر موتور

سختی حرکت در سربالایی
سختی حرکت در سر بالایی

خراب بودن استپر موتور خودرو نیز یکی از دلایل گاز نخوردن ماشین است. اگر استپر موتور دچار نقص باشد و یا شمع‌ها و کوئل و وایر شمع هم خراب باشد، گاز خوردن ماشین دچار مشکل خواهد شد.

9-گاز نخوردن خودرو به دلیل نقص در ECU

سختی حرکت در سربالایی
سختی حرکت در سر بالایی

نقص در ECU موتور می‌تواند یکی از علل گاز نخوردن خودرو محسوب شود، خرابی سنسورهای پدال کلاج، نقص در هیدرولیک فرمان، ایراد در سنسور موقعیت میل سوپاپ و کیلومتر در ماشین‌هایی با ECU زیمنس اشاره کرد.
استفاده از بنزین سوپر در بسیاری از خودروها موجب بهبود عملکرد می‌شود هرچند که اکتان بنزین پیشنهادی کارخانه را هم باید مدنظر قرار دهید. در خودروهای گران قیمت، استفاده از بنزین سوپر اهمیت بالایی دارد چراکه مرغوبیت بنزین موجود در ایران مورد بحث است. به علاوه برای بالا بردن کیفیت بنزین، می‌توانید از اکتان‌ بوستر استفاده کنید. البته استفاده از اکتان بوستر هم دقت خاصی را می‌طلبد چرا که نمونه‌های نامرغوب در ایران با قیمت پایین در دسترس است.



محصولات مدپاتکس


انواع اکتان بوستر، مکمل بنزین و انژکتور شور با تکنولوژی نانو


4.7/5 - (3 امتیاز)

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *